Речник српског језика

петак, 24. септембар 2010.

Јасминка Петровић: " Ово је најстрашнији дан у мом животу "

    Свако у  животу има нешто што га покреће и у чему ужива. Члан сам библиотечке секције већ пет година, и редовно посећујем библиотеку проводећи своје слободно време у њој. Тамо сам открила многе занимљиве књиге, и научила доста о библиотекарству. Од мноштва књига које су се налазиле на полицама мени је било изразито тешко да се одлучим која ми је најбоља. Међутим, постоји и она једна, која је за мене посебна, а то је: " Ово је најстрашнији дан у мом животу ". Ово је узбудљива и смешна књига. Одличан приказ раног тинејџерског живота. Невоље са школом, породицом, пријатељима и симпатијом приказани су на прави начин. Кратко ефектно и духовито. Наш јунак пролази кроз невероватне ситуације, описујући како се тада осећа, постаје ми близак, препознајем себе у сичним ситуацијама. Та књига ми је потпуно променила расположење. Уз књигу размишљаш, смејеш се, а понекад и пустиш сузу.
  Наравно, ова књига потврђује, оно што сви кажу да је књига мудрац од кога можеш много да научиш, али и да уживаш. Ова књига је управо таква, загрејала је моје срце, развеселила ме је, али и показала начин како да се носим са неким проблемима. То је управо основни разлог зашто желим да је препоручим и вама.
Још књига од исте ауторке




                                                      

                                                                                                                                                                      Интервју са Јасминком Петровић на ТВ Happy

Драгана Керавчин VIII-3

4 коментара:

ОШ "Браћа Новаков" Силбаш је рекао...

Једна од најчитанијих књига у нашој библиотеци. Проверите зашто!

Анониман је рекао...

Јасминка Петровић и њене књиге су ѕа сваку похвалу... Читала сам неке од ових књига и ѕаиста су ми се допале... Посетите нашу библиотеку и уѕмите неку од ових књига и верујте ми никако се нећете покајати... Данијела

Анониман је рекао...

Мени се јако допало.Волела бих да је прочитам.

Софија IV-4

Анониман је рекао...

knjiga je extra,treba je procitati!